Kundreferenser

En oerhört lärorik och mycket intressant kurs som jag ger betyget 5/5. Kursen har lärt mig att det finns många fler variabler för att få till en bra lackering än vad jag visste och gör att jag nu kan testa nya inställningar som jag inte hade en aning om tidigare. Jag kan absolut rekommendera denna kurs!

September 2017

- Erik Bäckman

Pulverlackerare på CW Lundberg Industri AB

Detta är utan att överdriva den bästa och mest lärorika utbildningen jag har gått på med mycket information som är lätt att ta till sig om man är lyhörd, både i grupp och individuellt.

Med utbildningen kan jag nu ringa in de kunskapsbrister som jag har och kommer att ha stor nytta av kursen, främst genom att kunna sänka kostnader i samband med förbrukning och omlack.

Rekommenderas!

Juni 2017

- Thomas Widgren

Pulverlackerare på Blomdahls Mekaniska AB

En intressant kurs som gav grunderna i pulverapplicering och vad som händer vid olika inställningar. Jag kan nu, i mitt arbete på kundservice, ställa mer konkreta frågor när kunden är osäker på vilken kvalitet de behöver.

Jag kan rekommendera denna kurs, både till lackerare och produktionsledare.

December 2016

- Anneli Karlén

Sales office på Axalta Powder Coating Systems Nordic AB

En enkel och rolig kurs där man lär sig hur systemet funkar. Den har många bra, praktiska övningar så att man fick se skillnaderna med ändrade inställningar. Det var många poletter som trillade ner! Nyttig för företaget i och med att vi kan spara pengar samtidigt som vi kan få ännu bättre kvalité på våra produkter. Dessutom är det roligare att gå till jobbet när man förstår mer. Jag kan rekommendera denna kurs.

September 2017

- Tove Dalgren

Lackerare + verkstadsarbete på CW Lundberg Industri AB