Kundreferenser

En mycket bra kurs där jag lärde mig mycket om hur pulvermålning fungerar med alla inkommande parametrar. Jag ser en stor nytta i att jag nu kommer att kunna programmera och justera robotmålning mycket bättre. Kursen rekommenderas!

Oktober 2015

- Thomas Ingerstam Ores

Scania CV

Jag hade inte så mycket förkunskaper innan kursen så jag har lärt mig mycket på dessa dagar. Kursen var väldigt bra med en bra blandning mellan teori och praktik. Jag har fått mer kunskap om hur man kan förbättra hela lackeringsprocessen.

Jag kan rekommendera denna kurs, både till operatörer och arbetsledning.

Oktober 2016

- Markus Gustavsson

Produktionstekniker på ITAB Shop Concept AB

Kursen i pulverappliceringsteknik var ett riktigt uppvaknande för mig. Jag har fått kunskap om en rad saker som jag aldrig tänkt på tidigare – finjusteringar, sprutor, pistoler. Jag lärde mig nya tekniker som vi inte använder idag och jag har även lärt mig räkna på appliceringsgrad.

Jag har målat länge men känner efter utbildningen att jag fått goda förutsättningar för att optimera mitt arbete och öka effektiviteten. Kursen rekommenderas varmt, även till de som har lång erfarenhet av yrket.

- Nicklas Forsbom

Lackerare på Grönlunds Plåt AB

En väldigt lärorik och spännande kurs som var lätt att förstå. Eftersom jag inte hade någon erfarenhet förut lärde jag mig mycket, alltifrån avstånd mellan pistolerna till inställning av program.

Jag kan verkligen rekommendera denna kurs!

Februari 2018

- Linda Magnusson

Måleriet på CNH Industrial AB