Recensioner

Jag kommer att ha stor nytta av denna kurs, då jag har fått en helt ny syn på pulvermålning i stort och vet nu vad man skall titta efter.  Har lärt mig mycket om inställningar, rätt tänkande och mycket mer. En mycket bra kurs som jag absolut kan rekommendera.

December 2016

- Johan Nord

Produktionsansvarig på Skelack

En mycket givande kurs där man lärde sig varför vissa saker och inställningar borde vara på ett visst sätt och hur man skulle komma fram till det!

Jag har jobbat ganska många år som målare men ”bara” vetat praktiskt hur man målar, inte varför. Nu har jag även förstått teorin bakom, vilket gör att jag kommer att kunna optimera mina körningar på ett helt annat sätt utifrån pulvermängd kontra täckningsgrad.

Jag kan verkligen rekommendera denna kurs!

April 2017

- Johan Bjelke

Målare på Plannja AB

En väldigt lärorik kurs med rätt mängd teori samt praktisk lärdom. Jag lärde mig det mesta inom pulverlackering i grund, justering av sprutor, funktioner av verktyg. Mycket nyttigt för mig, då jag inte hade så stor erfaranhet av pulvermålning sedan tidigare. Kan definitivt rekommendera denna kurs!

Oktober 2015

- Jesper Löfgren

Västerhejde Bilskador AB

En bra kurs, speciellt blandningen mellan teori och praktik, kunde nästan ha varvats ännu mer.  Jag lärde mig om vikten av alla parmetrars betydelse för slutresultatet, på hur man kan tänka och vad som är viktigt för slutresultatet. Jag har förhoppningsvis blivit bättre på problemlösning kring pulvermålning. Jag skulle absolut rekommendera denna kurs.

Oktober 2015

- Charlotte Ireholm

Swerea IVF