Kundreferenser

Jag skall börja lackera så denna kurs har haft stor betydelse för mig och varit till stor nytta. En väldigt bra och intressant kurs som rekommenderas starkt.

Juni 2016

- Kajsa Danielsson

Bordsmontör/lackerare på Lammhults Möbel AB

Jag kommer att ha stor nytta av denna kurs, då jag har fått en helt ny syn på pulvermålning i stort och vet nu vad man skall titta efter.  Har lärt mig mycket om inställningar, rätt tänkande och mycket mer. En mycket bra kurs som jag absolut kan rekommendera.

December 2016

- Johan Nord

Produktionsansvarig på Skelack

En mycket bra och väldigt givande kurs! Lärde mig bland annat om målning av vinklar, kanter och hörn samt hur man kan minska pulverförbrukning. Att samarbeta i grupp. Fått mycket nyttig kunskap, att ingenting är omöjligt bara man försöker och inte ger upp. Allt vi har pratat om har jag haft nytta av på jobbet.

Jag skall rekommendera denna kurs till alla lackerare jag träffar och känner!

Oktober 2015

- Jonas Moberg

AQ Segerström & Svensson AB

Detta var för mig en mycket givande kurs eftersom jag är ganska ny i pulverlackering. Jag lärde mig väldigt mycket om vilka skillnader man kan göra genom ganska små förändringar. Jag kommer förhoppningsvis kunna förändra vissa saker, t.ex. olika inställningar på vår anläggning. Jag rekommenderar denna kurs.

Februari 2018

- Kenneth Jönsson

Operatör pulverlack & bättringsmålare våtlack på Prodma AB