Kundreferenser

Denna kurs var informativ och uppdelad på ett bra och lättförståeligt sätt. Värdefull kunskap var om FTPE och att det inte bara finns ett sätt att måla på och även hur man kan spara färg.

Jag kan rekommendera kursen.

November 2017

- Robin Stener

Pulverlacksoperatör på JG Metall AB

En mycket bra kurs med god balans från teori med förståelse från grunden till att pröva sig fram. Oavsett startnivå hamnar man på samma nivå till slut. Lärorikt var att få reda på vilka parametrar man kan justera för att få balans mellan ekonomi och resultat. Ca 15-20 punkter att ta med hem och analysera och eventuellt utveckla.

Jag kommer att ha nytta av kursen i min arbetsvardag genom att bättre kunna ta dialog i kundcase, vid nya produkter samt diskutera vid eventuella reklamationer. Även kunna optimera appliceringsverkningsgrad.

Jag kan rekommendera denna kurs, utan tvekan.

Oktober 2016

- Kenneth Revelj

VD/Delägare på Tranås Rostfria AB

En bra kurs med bra fördelning mellan teori och praktik där man fick repetition och känsla för hur det fungerar. Jag lärde mig mycket, hur pulverapplicering fungerar och hur olika parametrar hänger ihop. Jag kan nu bättre förstå olika brister/styrkor i lacksystemet. Jag kan rekommendera denna kurs.

November 2017

- Joel Pierre

Laboratorieingenjör/QE på Proton Technology AB

Detta var för mig en mycket givande kurs eftersom jag är ganska ny i pulverlackering. Jag lärde mig väldigt mycket om vilka skillnader man kan göra genom ganska små förändringar. Jag kommer förhoppningsvis kunna förändra vissa saker, t.ex. olika inställningar på vår anläggning. Jag rekommenderar denna kurs.

Februari 2018

- Kenneth Jönsson

Operatör pulverlack & bättringsmålare våtlack på Prodma AB