Recensioner

Kursen var kanonbra! Mycket lärorik, bra strukturerad och med en mycket bra kursledare! Kursen gav mig bekräftelse på att en del teorier man som ny operatör tänkt ut skall vara på ett visst sätt, faktiskt är det rätta! Samt en hel del ny lärdom och mer självsäkerhet som pulverlackerare. Jag kommer att ha stor nytta av kursen i mitt arbete med allt ifrån inställningar till hur man skall hantera färgen till bitarna på ett ekonomiskt och snyggt resultat.

Jag kan absolut rekommendera denna kurs! Den är lärorik för många!

November 2017

- Kevin Simar

Operatör pulverlackering på JG Metall AB

En bra kurs, både saklig och intressant. Jag lärde mig mycket om hur viktiga olika parametrar är i förhållande till varandra och kan applicera denna kunskap genom att programmera efter hur pulvret fungerar. Jag skulle absolut rekommendera denna kurs!

Oktober 2015

- Patricia Stadin

Scania CV

Detta var för mig en mycket givande kurs eftersom jag är ganska ny i pulverlackering. Jag lärde mig väldigt mycket om vilka skillnader man kan göra genom ganska små förändringar. Jag kommer förhoppningsvis kunna förändra vissa saker, t.ex. olika inställningar på vår anläggning. Jag rekommenderar denna kurs.

Februari 2018

- Kenneth Jönsson

Operatör pulverlack & bättringsmålare våtlack på Prodma AB

Jag tyckte att denna kurs var riktigt bra! En bra lärare med bra pedagogik, bra med material och perfekta lokaler. Jag lärde mig att prova olika lösningar och att andra kan bidra med idéer. Att testa! Nu skall jag kunna använda rätt utrustning optimalt. Kan absolut rekommendera denna kurs.

Oktober 2015

- Roland Klein

Scania CV