Recensioner

Verkligen bra kurs som varvar teori och praktik på ett bra sätt. Har lärt mig mycket om appliceringsteknik, hur man skall tänka för att få ett bra och effektivt resultat. Ser nu pulverlackering med helt nya ögon. Rekommenderas.

Juni 2017

- Tobias Risberg

Säljare på Proton Finishing AB

Mycket bra kurs som ger insikt i hur pulver fungerar och hur viktigt det är med parametrar och inställningar. Kommer att vara till stor nytta då det säkert finns många förbättringar att göra i vår produktion. Jag kan rekommendera denna kurs.

Juni 2017

- Anders Olsson

Försäljning på Proton Finishing AB

Denna kurs var över förväntan och lärde bl.a. ut funktion på utrustning samt rätt val av munstycken och utrustning. Med kunskaperna från denna kurs kommer vi att kunna öka produktiviteten, bli snabbare på att åtgärda problem samt få bättre kvalitet.  Kursen kan rekommenderas.

September 2017

- Ambjörn Vestin

ägare

Detta var en väldigt lärorik kurs. Bra teori innan man fick lära sig praktiskt så det var bra upplägg på de olika dagarna. Jag har nu lärt mig mer om hur man kan ställa in sprutorna bättre och hur mycket pulver som det skulle kunna gå åt. Jag kommer att ha mycket nytta av denna kurs varje dag på jobbet för att det skall fungera som bäst. Kan absolut rekommendera denna kurs.

April 2017

- Viktoria Holgersson

Målare på Plannja AB