Recensioner

Jättebra kurs med lagom mix av teori och praktik. Det jag främst kommer att ha nytta av i mitt arbete är kunskapen om att kunna finjustera program.

April 2017

- Jonas Andersson

Maskinoperatör/stora måleriet på Elfa Sweden AB

En mycket bra kurs där jag lärde mig många bra detaljer runt lackering, uträkningar m.m som jag kommer att ha stor nytta av vid kontakt med kunder och uppföljning internt. Även att lackera själv. Jag kan rekommendera denna kurs.

December 2016

- Rickard Nilsson

Platschef på Skelack

Kursen var jättebra, väldigt lärorik. Fått bra kunskap gällande pulvrets egenskaper och hur viktigt det är med inställning av alla parametrar till både fördelar och nackdelar för att veta skillnaden på inställningarna.

Det kommer att bli lättare för mig att göra inställningar och veta skillnaden på vad som händer när man ändrar olika parametrar. Har fått ett annat ”tänk”, då man har fått möjlighet att träna och prova sig fram utan produktion.  Jag rekommenderar absolut denna kurs.

Oktober 2015

- Stefan Unefjord

Scania CV

En mycket bra kurs med god balans från teori med förståelse från grunden till att pröva sig fram. Oavsett startnivå hamnar man på samma nivå till slut. Lärorikt var att få reda på vilka parametrar man kan justera för att få balans mellan ekonomi och resultat. Ca 15-20 punkter att ta med hem och analysera och eventuellt utveckla.

Jag kommer att ha nytta av kursen i min arbetsvardag genom att bättre kunna ta dialog i kundcase, vid nya produkter samt diskutera vid eventuella reklamationer. Även kunna optimera appliceringsverkningsgrad.

Jag kan rekommendera denna kurs, utan tvekan.

Oktober 2016

- Kenneth Revelj

VD/Delägare på Tranås Rostfria AB