Recensioner

En lärorik kurs som bjöd på en hel del aha-upplevelser, bl. a betydelsen av små detaljer. Jag lärde mig att räkna ut direkt verkningsgrad och kan nu använda kunskapen från denna kurs till att spara tid och pengar samt höja kvaliteten. Kursen rekommenderas!

November 2017

- Patrik Malmquist

Drift och underhåll på Nibe AB

Kursen var informativ och pedagogisk och den kan verkligen rekommenderas, även för arbetsledare. Jag har lärt mig att det inte lönar sig att öka hastigheten och pulvermängden utan man kan dra ner och ändå bli mer effektiv. Jag använder dessa kunskaper i min arbetsvardag för att bli bättre på att lägga rätt tjocklek och bli bättre på att ställa in pulversprutorna.

Juni 2016

- Philip Andersson

Målare på Swegon AB

Detta var för mig en mycket givande kurs eftersom jag är ganska ny i pulverlackering. Jag lärde mig väldigt mycket om vilka skillnader man kan göra genom ganska små förändringar. Jag kommer förhoppningsvis kunna förändra vissa saker, t.ex. olika inställningar på vår anläggning. Jag rekommenderar denna kurs.

Februari 2018

- Kenneth Jönsson

Operatör pulverlack & bättringsmålare våtlack på Prodma AB

Jag tyckte att denna kurs var riktigt bra! En bra lärare med bra pedagogik, bra med material och perfekta lokaler. Jag lärde mig att prova olika lösningar och att andra kan bidra med idéer. Att testa! Nu skall jag kunna använda rätt utrustning optimalt. Kan absolut rekommendera denna kurs.

Oktober 2015

- Roland Klein

Scania CV