Recensioner

Jättebra kurs. Bra blandning med teori och praktik. Lärde mig vad de olika parametrarna har för betydelse vid pulvermålning. Nu förstår jag processen bättre, varför det blir som det blir.

Maj 2022

- Oscar Hedberg

Produktionstekniker Scania CV

Mycket lärorik kurs. Bra med kombinerad teori och praktik. Bra lärare, lätt att lyssna på. Har lärt mig hur man kan använda olika munstycken till olika profiler, hur mycket pulver som kommer ut vid olika inställningar. Kommer att ha nytta av kursen för att spara pulver, bättre förståelse på hur man kan göra för att få bra täckning på svårare profiler.

Augusti 2022

- Madelene Andersson

Lackerare på Hydro Extrusion Sweden AB

En riktigt bra kurs, en ögonöppnare. Har lärt mig luft, färgmängd, avstånd och laddning. Detta kommer att förbättra min målning, dra ner färgmängden. Kan absolut rekommendera kursen för andra.

Mars 2023

- Jonas Eriksson

Pulverapplicerare på Electrolux Profesional AB

Kursen var riktigt bra, lärorikt. Fick lära mig hur färgpartiklar fungerar och hur man bäst får pulvret på detaljen. Att det är en lagsport och att träna är superviktigt för ett bra resultat och sparar tid. Genom kunskap av kursen kommer man kunna ge operatörerna rätt förutsättningar att göra ett bra jobb.

September 2023

- Caroline Rosenqvist

Arbetsledare i pulverlackeringen på Wica Cold AB