Recensioner

Mycket bra kurs med bra information och lätt att förstå kursledaren (Raymond). Jag lärde mig alla grunder inom pulvermålning samt mer ingående hur och varför saker gör som de gör. Jag kommer nu att kunna måla på ett mer kostnadseffektivt sätt och även få bättre resultat på produkterna.

Alla som vill lära sig att måla med pulver borde gå denna kurs!

April 2017

- Andreas Samuelsson

Pulverlackerare på Plannja AB

En bra och lärorik kurs där jag lärde mig massor som jag har nytta av i min arbetsvardag. Rekommenderas!

November 2017

- Mona Johansson

Lackerare/utleverans på MIM Construction AB

En enkel och rolig kurs där man lär sig hur systemet funkar. Den har många bra, praktiska övningar så att man fick se skillnaderna med ändrade inställningar. Det var många poletter som trillade ner! Nyttig för företaget i och med att vi kan spara pengar samtidigt som vi kan få ännu bättre kvalité på våra produkter. Dessutom är det roligare att gå till jobbet när man förstår mer. Jag kan rekommendera denna kurs.

September 2017

- Tove Dalgren

Lackerare + verkstadsarbete på CW Lundberg Industri AB

Detta var för mig en mycket givande kurs eftersom jag är ganska ny i pulverlackering. Jag lärde mig väldigt mycket om vilka skillnader man kan göra genom ganska små förändringar. Jag kommer förhoppningsvis kunna förändra vissa saker, t.ex. olika inställningar på vår anläggning. Jag rekommenderar denna kurs.

Februari 2018

- Kenneth Jönsson

Operatör pulverlack & bättringsmålare våtlack på Prodma AB