Recensioner

Kursen var pedagogisk, relevant och lärorik. Bra instruktör/lärare. Fick lära mig hur pulverlack fungerar i teori och praktik. Har massor av nytta av kursen te x relevant fakta till mina framtida audits för en jämnare kvalité inom tier 1 och 2 leverantörer bl a felsökning, kostnadspåverkan i process och underhåll. Kan absolut rekommendera kursen för andra.

November 2022

- Per Nilsson

Auditör ytbehandling på Scania CV

Lärorikt, samlat på mig både teoretisk information + praktik. Har lärt mig hur mycket parametrar man kan justera oavsett ålder på pulverbox, för att få både bättre ekonomi samt kvalitet. Känner mig mer bekväm i min nya roll som auditör av externa målerier. En del nyttigheter i och med att vår STD behöver uppdateras/ändras till ett mer kravställande dokument som t ex luftfuktighet. Kan rekommendera kursen, mycket lärorikt med teori + praktik med kända detaljer.

November 2022

- Annelie Bjursell Karlsson

SQA plåtdetaljer + auditör ytbehandling på Scania CV

Kursen var avslappnat, lärorikt, ögonöppnande och pedagogiskt. Lärde mig teoretiskt och praktiskt hur ett måleri fungerar och grundförutsättningar och förhållningstal att utgå ifrån. Kommer att ha ökad förståelse för alla parametrar i pulverappliceringstekniken. Hur jag beräknar pulveråtgång per målad artikel för vidare effektivisering. Kommer garanterat att rekommendera kursen för andra.

November 2022

- Fredrik Johansson

Produktionstekniker på Electrolux Professional AB

Mycket lärorik kurs. Bra med kombinerad teori och praktik. Bra lärare, lätt att lyssna på. Har lärt mig hur man kan använda olika munstycken till olika profiler, hur mycket pulver som kommer ut vid olika inställningar. Kommer att ha nytta av kursen för att spara pulver, bättre förståelse på hur man kan göra för att få bra täckning på svårare profiler.

Augusti 2022

- Madelene Andersson

Lackerare på Hydro Extrusion Sweden AB