Recensioner

En mycket bra kurs, en mindre grupp gör det möjligt med frågor på detaljnivå. Lärdomen jag tar med mig är framför allt att vi på min arbetsplats kan effektivisera en hel del vad gäller inslag och färgförbrukning, vilket även innebär en mer korrekt beräkning av nya jobb. Kan absolut rekommendera denna kurs!

Februari 2018

- Lars Johansson

Produktionsledare på Pallco AB

En väldigt lärorik kurs som lär ut hur man använder målarboxen på bästa sätt och hur man lägger rätt mängd pulver på objektet. Kommer att underlätta mitt arbete.

Jag kan absolut rekommendera denna kurs.

April 2017

- Jesper Blom

Produktionsansvarig/målare på Milab AB

Kursen gav en bra inblick i hur pulver fungerar. Jag lärde mig att räkna ut verkningsgrad och att måla effektivt, vilket gör att jag kan göra ett bättre arbete och spara in på pulver. Kursen rekommenderas.

November 2017

- Timmy Svensson

Lackmästare/gruppledare på MIM Construction AB

Kursen var kanonbra! Mycket lärorik, bra strukturerad och med en mycket bra kursledare! Kursen gav mig bekräftelse på att en del teorier man som ny operatör tänkt ut skall vara på ett visst sätt, faktiskt är det rätta! Samt en hel del ny lärdom och mer självsäkerhet som pulverlackerare. Jag kommer att ha stor nytta av kursen i mitt arbete med allt ifrån inställningar till hur man skall hantera färgen till bitarna på ett ekonomiskt och snyggt resultat.

Jag kan absolut rekommendera denna kurs! Den är lärorik för många!

November 2017

- Kevin Simar

Operatör pulverlackering på JG Metall AB